Infrastruktur & Hosting

Styrk virksomhedens infrastruktur

Med vores service indenfor hosting og server drift, sikre vi at Jeres virksomhed har et sammenhængende IT-miljø, som fungerer uden forstyrrelser. Vi sørger for regelmæssig vedligeholdelse, overvågning og opgradering af servere, og sikre herved driften af Jeres IT-infrastruktur.

Let integrering

Den altoverskyggende udfordring er at sikre jeres ansatte de bedste arbejdsbetingelser i et sammenhængende IT-miljø, hvor værktøjerne fungerer uden forstyrrelser.
Det er her vi kommer ind. Vores konsulenter sikrer ikke bare integration af standardværktøjer som IP-telefoni, e-mail, CRM- og økonomisystemer, men også af de tunge, fagspecifikke og forretningskritiske systemer, hvor vores kompetenceniveau særligt gør, at I kan mærke forskel.

IT-Support Data Center

Fleksibilitet

Vi er ikke religiøse omkring, hvor de enkelte elementer i jeres IT-installation skal være placeret. For os kommer jeres forretnings-behov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Softlayer eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen.

Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og ja, vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.

Hvad tilbyder vi?

Hos User-IT er  jeres behov altid i centrum. Derfor tager vi gerne en snak om hvilke løsninger som passer bedst til de specifikke udfordringer jeres virksomhed står overfor. 

Proaktiv vedligeholdelse & support af Microsoft AD

Proaktiv implementering & vedligeholdelse af Remote App-applikationer

Proaktiv deployment & vedligeholdelse af specifikke applikationer

Patch management af Microsoft operating system, Microsoft Applikationer & tredjeparts applikationer

Deployment, implementering & optimering af servere

Microsoft server asset management