IT-udvikling

Udvikling handler om at nå i mål uden overraskelser

Vi er ikke religiøse omkring, hvor de enkelte elementer i jeres IT-installation skal være placeret. For os kommer jeres forretnings-behov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Softlayer eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen. 

Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og ja, vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.

Fokus på løsninger

Vi etablerede vores egen udviklings-forretning i 2017 ud fra den betragtning, at vi er de bedste til at løse de store og små udfordringer, vi støder på i arbejdet med vores kunder.

Fordelen for jer som kunde er, at I kan nøjes med ét sted at gå hen. Vi er ikke bare blandt de bedste til at tænke IT-udvikling ind i infrastruktur, hosting og sikkerhed, vi kender også jeres IT-løsning ned i detaljen. Det kræver erfaring og viden. Med vores tværgående kompetencer definerer vi sammen med jer en nøjagtig kravspecifikation helt fra start. Tilføjet god planlægning, aktiv projektledelse og fagkompetent, løbende tilsyn betyder det, at vi bringer jeres projekter i mål uden overraskelser. Blandt andet derfor er vi også i stand til at tilbyde attraktive udviklings-priser.

Ethvert udviklingsprojekt starter med kompetent forståelse af opgaven som skal løses. Vi tilbyder både teknisk og strategisk rådgivning i forhold til jeres forretnings behov, og derefter tager vi naturligvis hånd om hele udviklings-processen.

Sikkerhedsscanninger

User-ITs sikkerhedsscanning service sørger for, at Jeres virksomhed får optimal beskyttelse og forebyggelse af kendte sårbarheder. Gennem vores sårbarhedsscannings tjeneste, forhindre vi angreb på jeres systemer, servere og webapplikationer ved proaktive og dynamiske scanninger.

Hosting

Med vores service indenfor hosting og server drift, sikre vi at Jeres virksomhed har et sammenhængende IT-miljø, som fungerer uden forstyrrelser.

IT-Infrastruktur

Vores konsulenter sikrer ikke bare integration af standardværktøjer som IP-telefoni, e-mail, CRM- og økonomisystemer, men også af de tunge, fagspecifikke og forretningskritiske systemer, hvor vores kompetenceniveau særligt gør, at I kan mærke forskel.

Kontakt User-IT