Hvem siger, at IT ikke kan overraske positivt hver gang? 

User IT er grundlagt af Jan Sejer, der gennem sit job som system engineer hos en content management softwarevirksomhed har arbejdet tæt sammen med nogle af verdens største, internationale aviser, hvor oppetid var alfa-omega og dobbelte datacentre skulle sikre, at avisen udkom selvom der skete lokale katastrofer. Gennem sit arbejde oplevede han, at det var det tekniske setup og serverne, der var i fokus – og ikke de brugere, der skulle benytte softwaren.

Det var den erfaring, der i 2007 fik ham til at satse alt på opstarten af User IT ApS. En virksomhed, der altid tager udgangspunkt i brugerens oplevelse af den service, serveren leverer – og ikke hvordan serveren oplever brugeren. Det er User IT’s DNA, og det er den tankegang, alle nye medarbejdere stadig bliver oplært i den dag i dag.

Efter at have stået alene i spidsen for Uset IT i flere år, kom Jan Sejer i 2013 til den konklusion, at han havde brug for en partner for at udvikle virksomheden videre. Han kontaktede Jacob Just, der købte sig ind i User IT, og de to delte ansvaret imellem sig: Jacob Just skulle stå for salg og personale, mens Jan Sejer koncentrerede sig om de tekniske løsninger.

Dette match førte til en fortsat vækst, og i dag har User IT mange flere ansatte og rigtig mange tilfredse kunder. Og vi hylder stadig det samme princip, som da vi startede tilbage i 00’erne: Brugeren kommer først, IT kommer bagefter. User First, IT second!

Dem du møder når du ringer ind

Ledelsen

Tim H Falkenberg

IT-Supporter

Jesper Hedegaard

Senior System Engineer

Andreas Nielsen

IT-Supporter

Gian Carlo Berger

Supporttekniker

Kurt Kjeldsen

Systemtekniker

Sebastian Felletoft

Supporttekniker

Økonomi

Ledelsen

Camilla Sørensen

Økonomiassistent

Lillian Sejer

Bogholder

Ledelsen

Bliv en del af teamet.

Send din ansøgning og CV

Kontakt os

Følg os

kontaktform