Service

brugersupport

Med en supportaftale hos User IT, er vi klar på telefornerne og mail til at assistere dig og dine medarbejdere med al IT-relateret problemer du måtte komme ud for i arbejdstiden. Vi søger for at du hurtigst muligt, kan vende tilbage til de vigtige arbejdsopgaver, så du ikke skal bøvle med tidskrævende og frustrerende IT.

Infrastruktur & Hosting

Der er ingen grund til at være religiøse omkring, hvor elementerne i jeres IT-installation placeres. Vi får det bare til at fungere for jer.

IT-sikkerhed​

Brugerne og jeres digitale adfærd udgør den absolut største sårbarhed for jeres forretning. Vi hjælper på begge område.

IT-udvikling

Ethvert udviklingsprojekt starter med kompetent forståelse af opgaven som skal løses. Vi tilbyder både teknisk og strategisk rådgivning i forhold til jeres forretnings behov, og derefter tager vi naturligvis hånd om hele udviklingsprocessen.

GDPR Assistance

Overholder I som virksomhed GDPR lovgivningen? I samarbejde med Comply Cloud går User-IT ind og sørger for at I lever op til persondataforordningen regler og krav.

Cyber-Risk Analyse ​

Er I som organisation klædt godt nok på til at kunne analysere jeres cyberrisiko. Med cyperrisiko menes der, hvor stor sandsynligheden er der for jeres organisation bliver angrebet og hvad er den potentielle indvirkning og konsekvens for organisationen, hvis dette sker?

Vi får det til at Fungere

Ring til os i dag

+45 8880 3000

Ofte stillede spørgsmål

User IT er blandt de førende konsulenthuse i Danmark. Hos os får du altid en it-løsning, som er tilpasset din forretnings specifikke behov

Vi tilbyder en en bred palette af services, der har skabt værdi i mange virksomheder, nationalt såvel som internationalt. Heriblandt: Infrastruktur og Hosting,  IT-sikkerhed og IT-udvikling.

Hos User-IT er vi altid på udkig efter kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel og bidrage til vores udvikling. Se mere om jobsøgning, i fanen “Karriere & Job”