Brugersupport

Hos User-IT er du i trygge hænder

Med en brugersupport aftale ved User-IT tilbyder vi teknisk support af vores dygtige og veluddannede medarbejdere. De sidder klar til at yde akut IT-assistance når I har brug for det. Vores IT-supportere og supportteknikere er uddannet til at lokalisere og løse komplicerede IT relaterede fejl, samt sikre at I er godt klædt på, gennem letforståelig kunderådgivning, hvis udfordringen skulle opstå i fremtiden.

Remote support via fjernkobling

Dansk talende IT-supportere

Tilgængelig 24/7 365 

Vi sidder klar til at assistere

En af kerneydelserne hos User IT, er vores proaktive og dygtige IT-kundesupport. Mange kan i den hektiske hverdag på arbejdspladsen opleve IT-problematikker, der hurtigt kan udvikle sig til at blive en tidskrævende og frustrerende proces. Med en kundesupport-aftale hos User IT, er vores dygtige medarbejdere altid klar til, at yde akut IT-assistance, omend det er over telefonen eller mail, så du uforstyrret kan vende tilbage til de vigtige arbejdsopgaver. Hermed får I mere frihed og fokus på Jeres kerneforretning.

Hosting og Infrastruktur
IT-Support Data Center

Fjernsupport

Hvis du eller en medarbejder får brug for IT-support, kan vi med fjernsupport-software assistere jer direkte på distancen, igennem jeres skrivebord. Vi ringer jer op og får midlertidig adgang til skrivebordet igennem skærmdeling med den enkelte bruger, så vi på den måde, sammen med jer, hurtigt kan identificere og løser problemet.  

Vores team af uddannet IT-supportere, datateknikkere og IT-teknologer, sidder klar ved telefonerne for at assistere med gode og holdbare løsninger. 

“User IT lytter til os og forstår vores udfordringer. Deres kreative og tekniske kompetencer giver os gode, enkle løsninger, der skaber sammenhæng mellem vores mange systemer.”

– Claus Hovgaard, Adm. Direktør, Privathospitalet Gildhøj

Vi sætter brugeren i centrum

En af vores kerneværdier er at vi altid har fokus på at vores kunder er i centrum. Vi lægger stor vægt på at højne kvaliteten for vores kunder, gennem god support, kvalitet og stærk it-drift. Vi stræber dermed på at holde vores produktudvalg og services i top og altid opdateret. Det mener vi er med til at give vores kunder den optimale kvalitets oplevelse.