IT-Sikkerhed

Plads til vækst uden bekymringer

Truslen fra ransomware, cryptolockere og andre former for cyberkriminalitet vokser hver dag.

IT-sikkerhed er et forretningskritisk område, som kræver en vågen involvering på ledelsesniveau. Der findes ingen fuldstændig sikre IT-løsninger. Vi hjælper jer med at finde den rigtige balance mellem sikkerhed og bedst mulig understøttelse af jeres forretningsdrift. 

Herefter begynder vi at eksekvere på to kerneområder

Jeres virksomheds

Systemer

Brugere

Jeres behov er i fokus

Når det gælder IT-sikkerhed, er det ikke nok, at vi er knalddygtige til at sikre jeres systemer. Brugerne og jeres digitale adfærd udgør den absolut største sårbarhed for jeres forretning.

Vi går derfor sideløbende ind og analyserer jeres eksisterende processer, rådgiver om brugeradfærd og bistår jer med at etablere interne retningslinjer, som matcher jeres ønskede sikkerhedsniveau.

For os kommer jeres forretningsbehov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Softlayer eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen. Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og ja, vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.

Få EU-Persondataforordningen ned på jorden

I foråret 2018 blev I mødt af nye krav til, hvordan I behandler persondata. I stedet for at gøre EU-Persondataforordningen til noget farligt og kompliceret, hjælper vi jer med at få det hele lidt ned på jorden og pakket ind i overkommelige opgaver. Med kompetent rådgivning og den nødvendige tilpasning af jeres eksisterende IT-løsning får I den tryghed, som gør, at I kan fokusere på jeres kerneforretning.