IT-Sikkerhed

Plads til vækst uden bekymring

Truslen fra ransomware, cryptolockere og andre former for cyberkriminalitet vokser hver dag. 
IT-sikkerhed er et forretningskritisk område, som kræver en vågen involvering på ledelsesniveau.Der findes ingen fuldstændig sikre IT-løsninger. Vi hjælper jer med at finde den rigtige balance mellem sikkerhed og bedst mulig understøttelse af jeres forretningsdrift.

IT-Support Data Center

En IT-sikkerhedsløsning
ved User-IT

Når det gælder IT-sikkerhed, er det ikke nok, at vi er knalddygtige til at sikre jeres systemer. Brugerne og jeres digitale adfærd udgør den absolut største sårbarhed for jeres forretning. Vi går derfor sideløbende ind og analyserer jeres eksisterende processer, rådgiver om brugeradfærd og bistår jer med at etablere interne retningslinjer, som matcher jeres ønskede sikkerhedsniveau.

For os kommer jeres forretningsbehov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Softlayer eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen. Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og ja, vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.

Hvorfor outsource din It-sikkerhed?

Sikring mod øget cyberkriminalitet

Den digitale adfærd er den største sårbarhed for virksomheden

Mulighed for fleksible sikkerhedsløsning

Hvad tilbyder vi?

Hos User-IT er  jeres behov altid i centrum. Derfor tager vi gerne en snak om hvilke løsninger som passer bedst til de specifikke udfordringer jeres virksomhed står overfor. 

Sikkerhedsscanninger

User-ITs sikkerhedsscanning service sørger for, at Jeres virksomhed får optimal beskyttelse og forebyggelse af kendte sårbarheder. Gennem vores sårbarhedsscannings tjeneste, forhindre vi angreb på jeres systemer, servere og webapplikationer ved proaktive og dynamiske scanninger.

Proaktiv overvågning

Med en proaktiv overvågningsservice ved User-IT sørger vi for at rettelser på servere/systemer udføres før problemerne opstår, og herved reducerer nedbrud i driften. Giver et direkte overblik over IT-systemer og hardware, og sørger for at alle hændelser registreres og valideres 24/7.

Proaktiv opdatering

User-IT’s proaktive opdatering’s service giver en direkte oversigt over hvilke styresystemer og applikationer, der skal opdateres for at opnå det optimale sikkerhedsniveau. Vi sikre hermed at minimere ”nedetid” og maximere sikkerheden af Jeres software.